Onsite Telematics

Reel indsigt med reelle fordele.

Parkeret eller undervejs: Optimer, og styr din flådes effektivitet ved hjælp af integreret telematikteknologi lige ved hånden. Snorkel OnSite leverer omfattende måledata, så du kan være sikker på, at din Snorkel-maskine altid er i topform.

Tilgængelig overalt, fra desktop eller mobil. Download appen Trackunit Go til Android eller iOS.


PAKKER

Telematikmodulet OnSite fra Snorkel kan installeres på fabrikken eller i marken og kan aktiveres på de fleste af Snorkels mobile løfteplatforme og telehandlers. Vælg mellem to abonnementspakker:

Direkte data og API
Til brugere med en eksisterende telematikplatform fra Trackunit eller anden udbyder. Pakken indeholder:

 • installation af telematikmodul på udstyr
 • API-adgang sikrer nem integration – indlæsning af data på platform
 • 24 eller 60 måneders abonnement på telematikdata

Data og dashboard
Til nye brugere af telematik. Alt inklusive-pakken indeholder:

 • installation af telematikmodul på udstyr
 • adgang til et Trackunit telematik-dashboard
 • 24 eller 60 måneders abonnement på telematikdata
MaskindataIkke-CAN-busCAN-bus
Maskinstatus (tændt/slukket)JaJa
Maskinens driftstimerJaJa
Maskinens placeringJaJa
BatteriladningJaJa

FUNKTIONER

 • Connect & Go
  Nye lifte fra Snorkel er som standard udstyret med en kompatibel forbindelse, som sikrer nem installation og aktivering af modulet på fabrikken, hos en officiel Snorkelforhandler eller efter dit eget valg.
 • HOLD STYR PÅ DIN FLÅDE
  Kombineret flådekapacitet giver mulighed for at integrere data, så du nemt kan lokalisere og styre alt udstyr med aktiveret telematik fra et og samme dashboard. Modtag SMS-advarsler i realtid om hver maskines tilstand, driftstimer og placering.
 • NEMMERE SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE
  Fabriksinstallerede sensorer overvåger maskinens tilstand og drift. Fjerndiagnosticering af problemer ved hjælp af præcise tekniske data og analyser sikrer en korrekt planlægning af reparation og vedligehold af udstyr.
 • OPTIMERERET BRUG
  Med dataoverførsel hvert 15. minut har du mulighed for at udarbejde meget nøjagtige analyser, der sikrer optimeret brug af maskinen, forbedret planlægning af service og investeringsafkast. Administrer fakturering, og nedbring serviceomkostninger med data om faktisk driftstid for løft, kørsel, læsning, tomgang, samlede driftstimer osv.
 • SIKRING AF UDSTYR
  Kortlæg, og spor maskinens placering gennem mobilovervågning i realtid som beskyttelse mod tyveri og skader, og gør arbejdspladsen mere sikker.
  Hvis du ønsker ekstra ro i sindet er det muligt at tilføje tastatur til adgangskontrol som ekstraudstyr. Så er maskinen beskyttet mod uautoriseret brug. Begræns adgang med PIN-kode eller RFID-kort for at sikre, at kun autoriseret personale bruger udstyret.

DOWNLOADS

Onsite Telematics Brochure (PDF)


GARANTI

Trackunit-modulet nyder godt af en garanti på 1 år.


Trackunit er en førende leverandør af løsninger til flådestyring. Ved hjælp af telematik og kommunikationsudstyr registrerer og indsamler den mobile platform data til sporing af udstyr, overvågning af maskinens tilstand og kommunikation mellem interessenter.