Reservedele

Med et dedikeret lager beliggende i Vejle, Danmark, kan Ahern Denmark give øjeblikkelig adgang til en stor beholdning af ægte OEM-reservedele til Snorkel mobile løfteplatforme til arbejdsbrug. Takket være stærke relationer med begge producenter har Ahern Denmarks reservedelskoordinatorer desuden nem adgang til kyndige fabriksbaserede reservedelseksperter og en omfattende global beholdning af reservedele til understøttelse for nuværende og ældre modeller.

Med garanteret levering, stor set, fra dag til dag kan danske kunder modtage reservedele direkte fra Ahern Denmark A/S alternativt afhente dem selv i Vejle, begge dele kan minimerer nedetid. Alle Ahern Denmark’s serviceteknikere har også et lager af reservedele og forbrugsvarer til hurtig levering i deres fuldt udstyrede servicevogne. Vores samarbejde med Vertimac sikrer tilgang til reservedele til de fleste gængse brands i Danmark.

For forespørgsler på dele og for at bestille reservedele, ring til Ahern Denmark reservedelsteam på +45 7582 2200 eller klik her for at få alle kontaktoplysninger.