Om os

Ahern Denmark er eneleverandør af salg, service og reservedele til Snorkel™ mobile løfteplatforme, RUTHMANN BLUELIFT sporede edderkoplifte, DENKA LIFT-bomme, atriumlifte og trailermonterede bomme og EuropeLIFT trailermonterede bomme i Danmark. 

Med et meget erfarent team kan Ahern Denmark hjælpe kunder i alle sektorer med at finde den rigtige løfteudstyrsløsning til de fleste anvendelser i højden. De er dedikerede til at yde uovertruffen kundeservice, enten personligt eller via deres dedikerede hotline.

Ahern Denmark opererer fra en fuldt udstyret 800 m2 stor facilitet i Vejle, Danmark, hvor vi lagrer en betydelig beholdning af nye maskiner, klar til øjeblikkelig levering eller indsamling. Et fuldt udstyret værksted tilbyder reparation og ombygning af udstyr, og vores lager på stedet er fyldt med originale OEM-reservedele til afhentning eller hurtig levering.

Ahern Denmark er forpligtet til at yde det bedste inden for kundesupport gennem hele udstyrets levetid. Højt kvalificerede, OEM-uddannede udkørende serviceteknikere er på farten i Danmark og giver et hurtigt svar til kunderne, herunder nedbrudsservice, levering af dele og produktkendskab og uddannelse. Disse bakkes op af et venligt, dedikeret salgs-, reservedels- og serviceteam placeret på faciliteten i Vejle, der kan kontaktes via telefon eller e-mail. Ahern Denmark er en del af Ahern Internationals division og ejes af Don F. Ahern. Ahern International driver en række direkte salgs- og serviceaktiviteter globalt, herunder Ahern Australia, Ahern Japan, Ahern Chile, Ahern Canada, Ahern Deutschland, Ahern Iberica og Ahern Ireland.