Mød teamet

Henrik B. Skibsted

Henrik B. Skibsted

Administrerende Direktør

Henrik Skibsted, som står i spidsen for Ahern Denmark teamet har mere end 20 års brancherelateret erfaring inden for udlejning og salg af løfteplatforme til en række førende virksomheder. Han vil være ansvarlig som Territory Manager for Snorkel i Skandinavien og Baltikum, en stilling, han har bestredet siden 2017. Henrik er et kendt navn på det danske marked og er – med sit stærke team – fokuseret på at levere kundesupport på højeste niveau.

T: +45 5053 8522 E:henrik.skibsted@aherndenmark.dk

Lars Raagaard

Lars Raagaard

Salgschef

Lars Raaggard blev ansat på Ahern Denmark som salgschef i maj 2021 og havde med sig i bagagen mere end 25 års erfaring inden for platformbranchen. Lars havde senest været salgsdirektør for Terex Corporation/Genie Scandinavia, en stilling han blev forfremmet til i 2017 efter 11 år som salgschef. Han begyndte sin karriere som bygningsingeniør i 1987 hos Harsco Corporation og har siden bestredet forskellige stillinger hos SGB Denmark, herunder administrerende direktør på afdelingen for stillads, forskalling og arbejdsplatforme.

T: +45 2160 2517 E: lars.raagaard@aherndenmark.dk

Henrik Damsgaard

Henrik Damsgaard

Servicechef

Henrik Damsgaard er uddannet bilmekaniker og maskiningeniør og har mere end 25 års erfaring inden for arbejdsplatform-industrien i Denmark. Henrik begyndte som tekniker i marken, hvor han høstede vigtig erfaring, inden han skiftede til den danske UpRight-distributør, KK Materiel, hvor han havde ti år senere stod med ansvaret for serviceteknikere og reservedele. Henrik har siden været servicechef for både KK Materiel, JLG Denmark og KH Lift ApS, inden han skiftede til Ahern Denmark.

T: +45 2383 8596 E:henrik.damsgaard@aherndenmark.dk

Kim Brøgger Sørensen

Kim Brøgger Sørensen

Servicetekniker

Kim Brøgger Sørensen skifter fra KH Lift ApS til Ahern Denmark og vil fortsætte i en supportrolle, hvor han understøtter kunderne i deres serviceopkald. Kim har en baggrund i svejsning og har mere end 13 års erfaring i servicering af arbejdsplatforme og kraner på det danske marked. I sin nuværende rolle yder han kundesupport, herunder service og vedligeholdelse, reparation og ombygninger, såvel som fejlsøgningssupport og teknisk træning til kunderne.

T: +45 2383 8681 E: kim.sorensen@aherndenmark.dk

Peter Skarby

Peter Skarby

Servicetekniker

Peter er uddannet bilmekaniker og master-diagnosetekniker. Han indtrådte i udstyrsudlejningsbranchen som mekaniker efter 13 år i bilbranchen. På grund af sin store erfaring inden for reparation af alle typer udstyr – fra små græsslåmaskiner til store gravemaskiner og bomlifte – blev Peter forfremmet til værkstedsleder. Han har siden haft servicetekniske roller for arbejdsplatformvirksomheder som fx JLG Denmark og KH Lift ApS. Han holder af hjælpe kunderne med at løse deres problemer og nye udfordringer.

T: +45 2113 8920 E: peter.skarby@aherndenmark.dk

Christian Teut

Søren Christian Teut

Servicetekniker

Søren blev ansat i KH Lift ApS i februar 2020 som servicetekniker med udebesøg hos kunderne. Han er oplært mekaniker og havde tidligere erfaring fra Omme Lift (2 år) såvel som Clena High Pressure Systems A/S (1 år), inden han blev ansat hos KH Lift ApS. Søren er bilentusiast og bruger sin fritid på at reparere biler. Han vil forsat yde kundeservice på højt niveau som del af Ahern Denmark.

T: +45 7582 2200 E: soren.teut@aherndenmark.dk

Annette Krogh

Annette Krogh

Servicekoordinator

Annette blev ansat i Ahern Denmark i april 2021. Hun skal koordinere serviceteamet ved at skemalægge udebesøg og håndtere indkommende kundeserviceanmodninger. Annette har arbejdet for biludlejningsfirmaet Avis i 19 år, før hun kom til Ahern Denmark, og hun vil bruge sine færdigheder inden for kundeservice i denne nyoprettede stilling. Annette har en problemløsende tilgang og nyder at arbejde med kunderne for at sikre en rettidig respons og en løsning på eventuelle problemer.

T: +45 7582 2200 E: annette.krogh@aherndenmark.dk

Marie Borup

Marie Borup

Administrativ koordinator

Marie Borup, der har til opgave at yde administrativ støtte til Ahern Denmarks team, blev ansat i teamet i april 2021. Marie har mere end 10 års erfaring inden for salg og administrative funktioner og har senest været administrativ koordinator hos Dagrofa Logistik A/S. Marie vil være ansvarlig for organiseringen af kontoret, implementering af effektive processer og for daglig kontorbaseret support til Ahern Denmarks salgsteam.

T: +45 6161 0357 E: marie.borup@aherndenmark.dk