Mød teamet

Henrik B. Skibsted

Henrik B. Skibsted

Administrerende Direktør

Henrik Skibsted, som står i spidsen for Ahern Denmark teamet har mere end 20 års brancherelateret erfaring inden for udlejning og salg af løfteplatforme til en række førende virksomheder. Han vil være ansvarlig som Territory Manager for Snorkel i Skandinavien og Baltikum, en stilling, han har bestredet siden 2017. Henrik er et kendt navn på det danske marked og er – med sit stærke team – fokuseret på at levere kundesupport på højeste niveau.

T: +45 5053 8522 E:henrik.skibsted@aherndenmark.dk

Henrik Damsgaard

Servicechef

Henrik Damsgaard er uddannet bilmekaniker og maskiningeniør og har mere end 25 års erfaring inden for arbejdsplatform-industrien i Denmark. Henrik begyndte som tekniker i marken, hvor han høstede vigtig erfaring, inden han skiftede til den danske UpRight-distributør, KK Materiel, hvor han havde ti år senere stod med ansvaret for serviceteknikere og reservedele. Henrik har siden været servicechef for både KK Materiel, JLG Denmark og KH Lift ApS, inden han skiftede til Ahern Denmark.

T: +45 2383 8596 E:henrik.damsgaard@aherndenmark.dk

Annette Krogh

Servicekoordinator

Annette blev ansat i Ahern Denmark i april 2021. Hun skal koordinere serviceteamet ved at skemalægge udebesøg og håndtere indkommende kundeserviceanmodninger. Annette har arbejdet for biludlejningsfirmaet Avis i 19 år, før hun kom til Ahern Denmark, og hun vil bruge sine færdigheder inden for kundeservice i denne nyoprettede stilling. Annette har en problemløsende tilgang og nyder at arbejde med kunderne for at sikre en rettidig respons og en løsning på eventuelle problemer.

T: +45 7582 2200
E: annette.krogh@aherndenmark.dk

Kjeld Mortensen

Kjeld Mortensen

Kontorleder

Jeg er blæksprutten i administrationen og bruger min årelange erfaring med administrationssystemet der benyttes hos AhernDenmark til styring af indkøbsordrer, salgsordrer, lager m.v.
De sidste 12 år har jeg været selvstændig indenfor salg, undervisning og programmering af Navision, Business Central 365 og flere andre regnskabsprogrammer. Inden da var jeg ansat 17 år som afdelingsleder i IT-afdelingen i en brancheorganisation indenfor Entreprenør og Maskinstations brancen, hvor vi udviklede systemer til planlægning af opgaver og optimering af indtjening og dokumentation af udført arbejde for vore medlemmer.

T: +45 75822200
E: Kjeld.mortensen@aherndenmark.dk

Charlotte Kær

Charlotte Kær

Salgskoordinator / Sekretær

Charlotte blev ansat i Ahern Denmark 14.2.2022. Hun skal Supporter vores sælger og derudover hjælpe med forfalden sekretær arbejde.
Charlotte kommer fra den kommunale verden, hvor hun i godt 12 år har arbejdet med flygtninge. Den struktur og koordination hun har med sig derfra skal hun gøre brug af i hverdagen hos os i Ahern Denmark. Charlotte er at finde på kontoret i Vejle Mandag, Tirsdag og Torsdag i tidsrummet 8.45 – 13.15 og den første fredag i mdr.

T: +45 75822200
E: charlotte.kaer@aherndenmark.dk

Heidi Lorentzen

Heidi Lorentzen

Reservedels assistent

Heidi blev ansat i Ahern Denmark i sep 2021. Hun skal have med reservedele og vores lager at gøre. Heidi har arbejdet for Sanistål/Tibnor som kranfører i 14 år, før hun kom til Ahern Denmark. For Heidi er et arbejde ikke bare et arbejde, hun gør altid sit bedste, og forsøger altid at gøre kunden tilfreds.

T: +45 75822200
E: Heidi.lorentzen@aherndenmark.dk

Kaj Laulund

Kaj Laulund

Værkstedsassistent – seniorjob

Jeg er ansat som værkstedassistent på værkstedet i vejle.
Jeg er ansat på forskelligt time tal og laver alt forfaldent arbejde

T: +45 75822200

Kent Nielsen

Kent Nielsen

Serviceteknikker

Er uddannet traktor/lastbilmekannikker , har kørt lastbil i 12 år både i DK og Eksport , kom på værksted igen med rep. og opbygning af div. indenfor lastbilbranchen , startede som materieludlejer , dette har jeg lavet de sidste 21 år , heraf ca 15 år som afd. leder , startede ved Ahern Denmark 1/10-21 , kan godt lide at 2 dage ikke er ens og udfordringen ved at stå selv i marken med problemet og få det løst.

T: +45 75822200
E: kent.nielsen@aherndenmark.dk

Mattias Pettersson

Mattias Pettersson

Serviceteknikker

Mit job er at køre rundt med en servicebil på Sjælland og servicere vores kunder og maskiner.
Det er en fed udfordring, at man får styr på en maskine, der er brudt sammen. Jeg kan rigtigt godt lide når der er styr på tingene og at man altid fortæller kunden hvad som sker med deres maskiner.
Man må være lidt af en opfinder på jobbet, da man ikke altid kan stoppe og købe reservedele som mangler. Mine tidliger jobs er for exempel Kiva og Dekra som synsmand og inden det, var jeg i liftbranchen på JLG, Denka Lift og nogle forskellige liftudlejere i Sverige. I august 2021 stoppede jeg som mekaniker på Barslund i Kvistgård efter 2 intressante år der. Hjemme i Sverige har jeg en gård som jeg gerne laver forbedringer på.

T: +45 75822200
E: per.matthias.pettersson@aherndenmark.dk

Per Kristensen

Per Kristensen

Salgskonsulent-Nord- og midt Jylland

Jeg har fire års erfaring fra lift branchen jeg har tidliger solgt Genie lift og Teupen lifte
i de 28 år jeg har arbejdet med salg har har mit fokus altid været at levere det kunden har brugfor .

T: +45 29316078
E: per.kristensen@aherndenmark.dk

Tobias Neerup Thordal

Tobias Neerup Thordal

Salgskonsulent-Syd Jylland og Fyn

Jeg blev ansat ved AhernDenmark i starten af november 2021 og står for salg i region syddanmark. Jeg startede mit arbejdsliv inden for tøjbranchen. Senest har jeg arbejdet som kørende sælger hos Leki A/S.

T: +45 81743274
E: Tobias.Thordal@aherndenmark.dk

Ronny Sørensen

Ronny Sørensen

Salgskonsulent Sjælland

Jeg har de senest 5 år beskæftiget mig med udlejning og kunde support af alt indenfor materiel / udlejning / entreprenør branchen. Maskiner som Lifte, bomlifte, teleskoplæsser, jordgrej m.m.
Senest 1,5 år som salgskonsulent med eget distrekt og kunde kreds.
Jeg sætter stor pris på i min hverdag at servicer, sparre og opsøge kunden, alt med kunden i fokus.
Trives med en travl og uforsigelig hverdag – hvor der skal være plads til et kaffemøde med kunden nye som gamle.
Erfaring: mange åre erfaring inden for branchen ved bla. KK materiel, JlG Lissner samt som lift/entreprenør mekaniker ( udekørende montør) og Dielsel/ Automekaniker

T: 24 63 93 79
E: Ronny.Sorensen@aherndenmark.dk

Kim Brøgger Sørensen

Kim Brøgger Sørensen

Servicetekniker

Kim Brøgger Sørensen skifter fra KH Lift ApS til Ahern Denmark og vil fortsætte i en supportrolle, hvor han understøtter kunderne i deres serviceopkald. Kim har en baggrund i svejsning og har mere end 13 års erfaring i servicering af arbejdsplatforme og kraner på det danske marked. I sin nuværende rolle yder han kundesupport, herunder service og vedligeholdelse, reparation og ombygninger, såvel som fejlsøgningssupport og teknisk træning til kunderne.

T: +45 2383 8681 E: kim.sorensen@aherndenmark.dk

Peter Skarby

Peter Skarby

Servicetekniker

Peter er uddannet bilmekaniker og master-diagnosetekniker. Han indtrådte i udstyrsudlejningsbranchen som mekaniker efter 13 år i bilbranchen. På grund af sin store erfaring inden for reparation af alle typer udstyr – fra små græsslåmaskiner til store gravemaskiner og bomlifte – blev Peter forfremmet til værkstedsleder. Han har siden haft servicetekniske roller for arbejdsplatformvirksomheder som fx JLG Denmark og KH Lift ApS. Han holder af hjælpe kunderne med at løse deres problemer og nye udfordringer.

T: +45 2113 8920 E: peter.skarby@aherndenmark.dk

Bjarke Bak Skousen

Bjarke Bak Skousen

Serviceteknikker

Er uddannet som landbrugsmaskinmekaniker tilbage i 1998,
De sidste 17 år har jeg lavet lifte og andet matriel med hovedsalig JLG lifte,
jeg kan godt lide at der ikke er 2 dage der er ens, og at man tænke kreativ for at løse opgaven.
Jeg kan godt lide nærværet og kontakten med kunderne, og at de får besked inden jeg kommer på besøg og efter opgaven er løst.
Jeg køre hovedesagelige i midt og nordjylland

T: 51791736
E: Bjarke.skousen@aherndenmark.dk

Martin Sørensen

Reservedelskoordinator

Jobbet består i at ordre/udlevere reservedele samt pris sætte reservedele finde de rigtige dele ved vores levendøre jeg har mere end 30 års erfaring med reperation af Entreprenør maskiner samt lift Været selvstændig siden 2002 med reperation og salg af maskiner

har arbejdet ca 15 år som levrandør for maskinudlejnings branchen

T: 75822200
E: Martin.sorensen@aherndenmark.dk

Kim Nielsen

Værkstedsassistent

Er ansat som værkstedsassistent.  Jeg har en fortid i militæret og er i dag Krigsveteran.  Jeg er at finde på vores værksted hvor jeg laver næsten alt forfalden arbejde.  Jeg har varieret arbejdstid.