Ahern Danmarks forpligtelse til sikkerhed – COVID-19

1. maj 2021

Kære kunde

Vores kunders, ansattes og familiers sikkerhed og velvære er højeste prioritet for alle os hos Ahern Danmark. Tak for jeres støtte, tålmodighed og forståelse i denne tid, hvor vi navigerer os vej igennem coronavirus (COVID-19)-situationen.

Vi har åbent

Vi har åbent i vores normale åbningstider fra mandag til fredag. Både salgs-, service og reservedelsafdelingerne holder åbent.

Sikkerhed og sundhed

Vi monitorerer fortsat og henholder os til de seneste retningslinjer fra de danske myndigheder og verdenssundhedsorganisationen for at sikre, at vi opretholder et sikkert og sundt miljø for vores ansatte, kunder, leverandører og samfund.

Vi har genetableret vores normale forretningsgang i vores afdelinger og har taget følgende tiltag for at beskytte os alle:

  • Vi har udført en grundig COVID-19 risikoevaluering i vores afdeling, som vil blive gennemgået dagligt.
  • Vi har gennemgået og opdateret vores strenge hygiejneprocedurer, som er blevet fuldt ud implementeret.
  • Vi har stillet relevant personligt sikkerhedsudstyr til rådighed for vores teammedlemmer med klare instruktioner om brug, hygiejne og udskiftning.
  • Der befinder sig hånddesinfektionsstationer rundt omkring på lokaliteten.
  • Vi har implementeret en streng 2,0 m fysisk afstandsregel og har justeret vores arbejdsflow tilsvarende for at imødekomme dette.
  • Vi har begrænset møder og forsamlinger til et begrænset antal på store områder og – når muligt – afholdes møder via telefon eller videokonference.
  • Alle berøringsflader på maskiner, herunder nye produkter og udstyr i vores workshop, desinficeres grundigt inden forsendelse. Dette omfatter øvre og nedre kontrolpanel, platformindgangsporte, servicedøre, kabelfjernstyring osv.
  • Enhver, der besøger vores afdeling, vil skulle efterleve vores lokale procedurer, herunder anvendelse af personligt sikkerhedsudstyr. Kravene til personligt sikkerhedsudstyr er angivet på skilte ved indgangen til afdelingen samt nedfældet i vores sundheds- og sikkerhedspolitik. Vi stiller personligt sikkerhedsudstyr til rådighed for dem, der måtte have brug for det.
  • Ved arbejde ude af huset anvender vores teknikere passende personligt sikkerhedsudstyr og er udstyret med desinfektionsmateriale til at opretholde et sikkert og rent arbejdsområde. Vores teknikere henholder sig til alle protokoller og kundekrav ved arbejde ude af huset.

Sådan kontakter du os

Du kontakte os via vores normale kommunikationskanaler i afdelingen:

T: +45 7582 2200 E: info@aherndenmark.dk

For yderligere kontaktoplysninger bedes du gå til https://www.aherndenmark.dk/kontakt-os/

Sådan går det videre

Vi fortsætter med årvågent at evaluere de risici, der er forbundet med COVID-19 og vil fortsat følge myndighedernes retningslinjer nøje for at sikre vores ansattes, kunders, leverandørers og samfunds velbefindende. Vi giver dig besked, såfremt det bliver os nødvendigt at foretage ændringer i vores drift eller tilgængelighed.

Vi sætter pris på jeres støtte i disse tider og ser frem imod at arbejde sammen med jer. Vi ønsker jer og jeres familier alt godt, og at I forbliver sikre og sunde.

Bedste hilsner

Henrik Skibsted Adm. direktør Ahern Denmark